12 december 2015

Scouting iets voor jou?
Lijkt het je leuk om op zaterdag met ons mee te doen of wil je meer informatie over scouting bij Scouting Mondriaan? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Je mag dan vrijblijvend op zaterdag komen kijken en meedoen. Weet je het nog niet zeker? Kom dan zeker kijken! Na vier weken kun je beslissen of je lid wordt.

Wachtlijst
Op dit moment kennen we voor een aantal leeftijdsgroepen (Bevers, Welpen, Scouts) wachtlijsten. Met name voor de Welpen in de ochtend en Scouts kan het heel lang duren voordat je lid kunt worden. Bij de Welpen in de middag is de wachtlijst een stuk korter. Bij het aanmelden zullen we je zo snel mogelijk laten weten wanneer er ongeveer ingestroomd kan worden. Je kunt dan, als er plek is, vier keer komen kijken en als het bevalt kun je lid worden.

Aanmeldformulier
Door het invullen van het aanmeldformulier wordt je niet gelijk automatisch lid. Onze ledenadministratie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Let op: je ontvangt een mail. Deze kan als SPAM aangemerkt worden (maar is het natuurlijk niet)!

* verplicht veld

Heb je nog andere vragen, vraag het dan aan de ledenadministratie via ledenadministratie@scoutingmondriaan.nl.