12 december 2015

Scouting iets voor jou?
Lijkt het je leuk om op zaterdag met ons mee te doen of wil je meer informatie over scouting bij Scouting Mondriaan? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Je mag dan vrijblijvend op zaterdag komen kijken en meedoen. Weet je het nog niet zeker? Kom dan zeker kijken! Na een maand kun je beslissen of je lid wordt.

Wachtlijst
Op dit moment hebben we een wachtlijststop voor de Bevers en de Welpen en Scouts in de ochtend. Voor broertjes en zusjes van kinderen die nu lid zijn is het eventueel mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden. Voor de Welpen en de Scouts in de middag kennen we wachtlijsten die een stuk korter zijn.
Bij het aanmelden zullen we je zo snel mogelijk laten weten wanneer er ongeveer ingestroomd kan worden. Je kunt dan, als er plek is, een maand komen kijken en als het bevalt kun je lid worden door ons welkomstpakket in te vullen en terug te geven aan de leiding.

Aanmeldformulier
Door het invullen van het aanmeldformulier wordt je niet gelijk automatisch lid. Onze ledenadministratie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Let op: je ontvangt een mail. Deze kan als SPAM aangemerkt worden (maar is het natuurlijk niet)!

* verplicht veld

Heb je nog andere vragen, vraag het dan aan de ledenadministratie via ledenadministratie@scoutingmondriaan.nl.