29 december 2015

Het bestuur bestaat uit een tweetal leiding en een aantal enthousiaste ouders van leden van Scouting Mondriaan die, sommigen al jarenlang, zich belangeloos inzetten om ervoor te zorgen dat de leiding en de leden een zo goed mogelijk scoutingseizoen kunnen hebben. Zo is Monique Jongejan onze voorzitter, Eric Wolthuis onze penningmeester en Sieto Romkes algemeen bestuurslid en één van de twee praktijkbegeleiders. Daarnaast is Erwin Kerk onze groepsbegeleider. Hij heeft als taak ervoor te zorgen dat alle leiding begeleid wordt en beschikt over de kwalificaties die je als leiding moet hebben. Menno Nieuwenhuyse is naast Explorerbegeleiding ook algemeen bestuurslid en verantwoordelijk voor de communicatie en de PR. Eline Roelofs is leiding van de Blokbunch (Welpen) en ook algemeen bestuurslid. Tot slot is Ana, na een aantal jaren leiding gegeven te hebben aan Welpen en Scouts nu druk met de ledenadministratie en tevens algemeen bestuurslid. Zo zijn ouders van (oud-) leden, en de leiding beiden vertegenwoordigd in het bestuur.

Heeft u vragen voor het bestuur? Vul dan via onderstaande links een contactformulier in, er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

1 Monique Jongejan Voorzitter
2 Eric Wolthuis Penningmeester
3 Claudia Boom (aspirant) Secretaris
4 Erwin Kerk Groepsbegeleider