29 december 2015

Bestuur

Het bestuur bestaat uit een tweetal leiding en een aantal enthousiaste ouders van leden van Scouting Mondriaan die, sommigen al jarenlang, zich belangeloos inzetten om ervoor te zorgen dat de leiding en de leden een zo goed mogelijk scoutingseizoen kunnen hebben. Zo is Monique Jongejan onze voorzitter, Eric Wolthuis onze penningmeester. Hagar Augustijn is nadat zij gestopt is als Scoutsleiding onze Praktijkbegeleider. Daarnaast is Menno Nieuwenhuyse onze groepsbegeleider. Hij heeft als taak ervoor te zorgen dat alle leiding begeleid wordt en beschikt over de kwalificaties die je als leiding moet hebben. Menno Nieuwenhuyse is naast Explorerbegeleiding ook Groepsbegeleider (behalve voor de Explorers). Eline Roelofs is oud-leiding van de Blokbunch (Welpen) en ook algemeen bestuurslid. Daarnaast vult ze 3-4 keer per jaar het ‘Nieuws van Piet’ in het Scoutingmagazine (kopij altijd welkom!). Nynke is na een aantal jaren leiding te zijn geweest Algemeen Bestuurslid. Tot slot is Dylan, naast Explorerbegeleiding, ook betrokken bij de Materiaalcommissie. Zo zijn ouders van (oud-) leden, en de leiding beiden vertegenwoordigd in het bestuur.

Heeft u vragen voor het bestuur? Vul dan via onderstaande links een contactformulier in, er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Let op: deze contactmogelijkheden zijn niet bedoeld voor verhuuraanvragen of vragen voor de ledenadministratie!

1Monique JongejanVoorzitter (Vacature per september 2022!)
2Eric WolthuisPenningmeester
3Tjarco TiegelaarSecretaris
4Menno NieuwenhuyseGroepsbegeleider en lid van de commissie Communicatie en PR
5Hagar AugustijnPraktijkbegeleider