29 december 2015

Bestuur

Het bestuur bestaat uit een tweetal leiding en een aantal enthousiaste ouders van leden van Scouting Mondriaan die, sommigen al jarenlang, zich belangeloos inzetten om ervoor te zorgen dat de leiding en de leden een zo goed mogelijk scoutingseizoen kunnen hebben. Zo is Monique Jongejan onze voorzitter, Eric Wolthuis onze penningmeester. Daarnaast is Erwin Kerk onze groepsbegeleider. Hij heeft als taak ervoor te zorgen dat alle leiding begeleid wordt en beschikt over de kwalificaties die je als leiding moet hebben. Menno Nieuwenhuyse is naast Explorerbegeleiding ook algemeen bestuurslid en verantwoordelijk voor de communicatie en de PR. Eline Roelofs is leiding van de Blokbunch (Welpen) en ook algemeen bestuurslid. Daarnaast vult ze 4 keer per jaar het ‘Nieuws van Piet’ in het Scoutingmagazine (kopij altijd welkom!). Tot slot is Ana, na een aantal jaren leiding gegeven te hebben aan Welpen en Scouts nu algemeen bestuurslid. Zo zijn ouders van (oud-) leden, en de leiding beiden vertegenwoordigd in het bestuur.

Heeft u vragen voor het bestuur? Vul dan via onderstaande links een contactformulier in, er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Let op: deze contactmogelijkheden zijn niet bedoeld voor verhuuraanvragen of vragen voor de ledenadministratie!

1Monique JongejanVoorzitter
2Eric WolthuisPenningmeester
3Tjarco TiegelaarSecretaris
4Menno NieuwenhuyseGroepsbegeleider en Communicatie en PR