1 november 2016

Kledinglijn

Scouting Mondriaan heeft een eigen kledinglijn.

Deze bestaat uit een t-shirt en een fleece-vest/hoodie. Beiden worden geleverd in Mondriaan-blauw met een machinaal geborduurde opdruk (oude vesten) of gedrukte opdruk (hoodies).

Is een Mondriaan t-shirt of fleece-vest te klein geworden voor uw kind? Plaats dan een ‘advertentie’ op het bord in de hal van het scoutinggebouw! U kunt dus ook kijken op het bord als u een (tweedehands) t-shirt of fleece-vest wilt hebben.

U kunt de benodigde badges aanschaffen via de (bege)leiding van de speltak. T-shirts en vesten worden op vasten momenten verkocht; u wordt als ouder/verzorger van te voren over geïnformeerd wanneer deze plaatsvinden. Voor speciale bestellingen kunt u een e-mail sturen naar kledinglijn@scoutingmondriaan.nl.

De kosten van een t-shirt zijn momenteel €17,50 (restanten €10,-) en van een fleece-vest €20,- (restanten geborduurde vesten) of €25,00 (gedrukte hoodie).

Daarnaast is het ‘installatiepakket’ te koop: alles wat je nodig hebt op je uniform (installatie- en speltaktekens, Scouting Mondriaan das, naambandje, badge en regiobadge). De onderdelen hiervan zijn ook los te koop. Hieronder volgen de prijzen:

• Installatiepakket €14,50
  • Scouting Mondriaan das €7,50