toplogo!
HomeScouting Mondriaan

Scouting Mondriaan

Scouting Mondriaan bestaat sinds 30 december 1997 en komt voort uit Scouting Flehite, Scouting ’t Zand en de Scouting Schakelgroep. Drie groepen met een lange historie.

Op dit moment zijn wij een groep met ruim 130 leden die zich elke zaterdag bezighouden met scouting.
Scouting Mondriaan, brengt een programma voor de leeftijdsgroep van 5 tot 85 jaar, een enthousiast leidingteam verzorgt op de zaterdagen een spetterend programma. Het scoutingprogramma kent een gouden formule: naarmate je ouder wordt neemt de zelfstandigheid toe en de begeleiding af. De activiteiten kenmerken zich als echte scoutingactiviteiten, kampvuren, pionieren, sport, spel en uiteraard het (zomer)kamp ontbreken niet.

Sinds 1 maart 2010 hebben wij ons nieuwe clubhuis in gebruik genomen. Dit is een mooi en groot gebouw waarin elke speltak zijn eigen lokaal heeft.
Ons nieuwe clubhuis vind je in het bosgebied de Bokkeduinen (nabij Dierenpark Amersfoort).

Inloggen Leden

Binnenkort krijg je je gebruikersnaam en wachtwoord per email. Zorg dat in Scouts Online je emailadres goed geregistreerd staat!