Kledinglijn

1 november 2016

Scouting Mondriaan heeft een eigen kledinglijn.

Deze bestaat uit een t-shirt en een fleece-vest. Beiden worden geleverd in Mondriaan-blauw met een machinaal geborduurde opdruk. Dit zorgt voor een duurzame investering.

Is een Mondriaan t-shirt of fleece-vest te klein geworden voor uw kind? Plaats dan een ‘advertentie’ op het bord in de hal van het scoutinggebouw! U kunt dus ook kijken op het bord als u een (tweedehands) t-shirt of fleece-vest wilt hebben.

De kledinglijn is in principe (zo lang de voorraad strekt) doorlopend te koop. Je kunt het beste een e-mail sturen naar kledinglijn@scoutingmondriaan.nl om een t-shirt, een fleece-vest en/of insignes aan te schaffen.

De kosten van een t-shirt zijn momenteel €17,50 en van een fleece-vest €37,50.

Daarnaast is het ‘installatiepakket’ te koop: alles wat je nodig hebt op je uniform (Installatie- en speltaktekens, Scouting Mondriaan das, naambandje, badge en regiobadge). De onderdelen hiervan zijn ook los te koop. Hieronder volgen de prijzen:

• Installatiepakket € 14,50
  • Scouting Mondriaan das € 7,50