Groepsbegeleiding

1 november 2016

De groepsbegeleider heeft als taak ervoor te zorgen dat alle leiding begeleid wordt en beschikt over de kwalificaties die je als leiding moet hebben. Dit doet de groepsbegeleider in samenwerking met de praktijkbegeleider die de leiding begeleid in het behalen van de benodigde kwalificaties.

De vertrouwenspersoon is te bereiken als ouders, leden, leiding of andere vrijwilligers in vertrouwen iets willen bespreken. Zij kan dan zorgen voor een goede oplossing of begeleiding. De informatie gegeven aan de vertrouwenspersoon wordt altijd vertrouwelijk behandeld.

De groepsbegeleiding bestaat momenteel uit de volgende personen:

1 Erwin Kerk Groepsbegeleider
2 Bart Appelo en Sieto Romkes Praktijkbegeleiders
3 Connie Mindertsma Vertrouwenspersoon

Heeft u vragen voor één van hen? Vul dan via bovenstaande links een contactformulier in, er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.